Single Blog Title

This is a single blog caption

Kulturnatten hos Copenhagen Science City

Foto: Annemarie Zinck
Kulturnatten 2016 i området Copenhagen Science City. Foto: Annemarie Zinck

Funklende stjernehimmel set gennem linsekikkert, Københavns smukkeste udsigt og den vigtigste helikopterplatform. Alt det og mere til kan du opleve, når der i forbindelse med Kulturnatten fredag den 14. oktober afholdes spændende arrangementer i Copenhagen Science City.

Med Kulturpasset kan du bruge aftenen hos SUND, der åbner dørene og giver en rundtur i den spritnye Mærskbygning. Her kan du få et indblik i det forskningsfyrtårn, der er en central del af Copenhagen Science City. Det er en unik mulighed for at kaste et blik på de faciliteter, der snart tages i brug af forskere og studerende. På rundturen kommer du blandt andet 75 meter op, hvor der fra bygningens tag kan spejdes ud i det københavnske natteliv. Der er stadig billetter tilbage til arrangementet, der kan bookes her.

Er du mere til det virtuelle, kan du opleve en ”virtual tour” i selvsamme Mærskbygning, mens du nyder en kop gratis kaffe fra den opstillede kaffevogn. Herudover kan du fordybe dig endnu mere i det virtuelle gennem virtual reality-briller og joystick-rundture i en 3D-bygning. Det kan du læse mere om her.

Aftenen igennem afholdes der arrangementer hos det Natur- og Biovidenskabelige fakultet, hvor du blandt andet kan se den københavnske stjernehimmel gennem observatoriets linsekikkert fra 1895, samt hos Rigshospitalet, hvor du kan deltage i lotteriet om en tur på hospitalets helikopterlandingsplads.

En forudsætning for deltagelse i Kulturnattens arrangementer i Copenhagen Science City er køb af Kulturpasset, der giver adgang til alle aftenens arrangementer.