Single Blog Title

This is a single blog caption

Arrangement: Sunde startups blomstrer i ny hub

Software udvikler, Anton Gregersen Schmidt og medicinstuderende, Emil Ejersbo Iversen, viser deres forretningsidé frem på Dansk Frenologisk Selskabs Årsmøde Foto: Medical Sandbox

På fredag slår SUND Innovation Hub dørene op for første batch af ti nye startup virksomheder, der arbejder med fremtidens sundhedsløsninger.

En medicinstuderende, en software udvikler og en ingeniør. Det er, hvad der skal til for at udvikle en forretningsidé, der forhåbentlig vil brede sig til de danske hospitaler i de kommende år.

De tre studerende Emil Ejersbo Iversen, Anton Schmidt Gregersen og Kevin Schwartz har i fællesskab udnyttet hinandens forskellige bagrunde til at udvikle en app, der skal hjælpe læger til bedre at indhente viden om akutte nyresygdomme.

Det har de tilsyneladende gjort så godt, at deres virksomhed Medical Sandbox har fået sin første ordre fra Dansk Nefrologisk selskab.

Første batch af gode idéer
Medical Sandbox er én af otte startups, der fredag den 6. maj fra kl.17.00-20.00 vil fremvise deres forretningsideer til interesserede i SUND Innovation Hubs nye lokaler i Nørre Allé 41.

De andre startsups er Spraino, Fitdo, MatchMyThesis, SympTrack, TryMedics og OSAA Innovation.

Det åbne arrangement er også første fremvisning af resultaterne fra den nye innovationshub på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet (SUND), der startede i efteråret 2015. På grund af den gode start har hubben for nyligt flyttet stikdåser og kontorborde fra de trange omgivelser på tagetagen og fået lov at brede dem ud over 400 kvadratmeter i stueetagen.

”Vi er meget glade for måden, det skrider frem på. Vi kan mærke, at SUND er opsat på at få mere innovation ind i uddannelserne, og det kan vi jo se på fredag,” siger Martin B. Justesen, der er stifter og specialkonsulent hos SUND Innovation Hub.

Læs mere om arrangementet, der er åbent for alle her.