Single Blog Title

This is a single blog caption

Investorer flokkes for at møde danske opfindere

En markedsplads for offentligt ejede danske opfindelser har vist sig at være sådan et trækplaster, at arrangørerne har besluttet at øge kapaciteten betydeligt.

Markedet hedder IP Fair 2017, og det er den første danske messe for offentligt ejede patenter og andre Immaterielle Rettigheder. Her kan investorer og industriens spejdere møde de mest entreprenante og innovative forskere fra danske universiteter og hospitaler på en serie ansigt-til-ansigt møder. Oprindeligt var der seks tider på 30 minutter til rådighed for møder med hver opfinder. Nu kan hele ni investorer få lejlighed til at møde deres potentielle guldgås i en halv time.

En bred vifte af muligheder

Mulighederne er mange og varierede, når de offentligt ejede danske forskningsinstitutioner går sammen for at præsentere deres lyseste ideer til virksomheder fra hele verden. Blandt opfinderne er der en række forskere, der til dagligt arbejder i Copenhagen Science City, og ud over de personlige møder, vil besøgende på udstillingen kunne opleve alt fra fluorescerende farvestoffer med nye evner og brugergrænseflader til industrirobotter over næste generations energilagring til ny antibiotika rettet mod MRSA.

Fire grupper af opfindelser

100 forskellige teknologier og opfindelser vil blive udstillet, hos Dansk Industri, som arrangerer begivenheden, i deres hovedsæde i København. Den intellektuelle ejendomsret er grupperet i fire hovedkategorier.

  • Bioteknologi og sundhedspleje
  • Avancerede materialer og teknologier.
  • Digital- Information- og kommunikationsteknologi.
  • Energi- og miljøteknologi.

Højt afkast på den investerede tid

Chancerne for at forlade messen med ny forretningsmuligheder er høje. I 2015 indgik de offentligt ejede forskningsorganisationer 190 licens- salgs- og optionsaftaler selv uden det udstillingsvindue, som IP-messen udgør.

Hvis du er industrispecialist, investor eller forretningsudvikler, så tilmeld din virksomhed til den danske IP-messe 2017, før din konkurrent gør det. Tilmelding her. 

  • Hvad: Danish IP Fair 2017, Markedsplads for offentligt ejede danske opfindelser.
  • Hvor: Dansk Industri, H.C. Andersens Boulevard 18, 1787 København K.
  • Hvornår: 9. maj. 2017 fra 09.30 til 15.30